Troldestrategi

Troldestrategi er en fangeleg baseret på brætspillet strategi. Jeg har lavet animationer til både små og store børn, en malebog med troldende og klistermærkerne til spillets flag.

ATIB reklame video

Denne opgave lød på at lave en reklame video for ATIB. Jeg valgte at gå med en simpel tegnet streg med animationer ind imellem. Den fulde video er lavet af mig samt indtaling af lyden.

Ikoner og piktogrammer

Disse ikoner og piktogrammer er lavet til ATIB og A-sport. Jeg har designet dem i photoshop hvorefter jeg har ført dem over i illustrator og transformeret dem til vektor filer.

Resen multipark

A-sport lavede en motorikbane i Resen idrætshal. Til denne bane skulle der laves flere videoer der guidede børn og unge igennem banen med flere sværhedsgrader. Ved at scanne QR koder kan man vælge sin ønskede sværhedsgrad. Til de mindre børn har jeg lavet videoer med koalabjørnen Cody og hans venner, der sammen skal over det …

Aktiv læring

Mens jeg har arbejdet for A-sport og ATIB har jeg lavet en del projekter til aktiv læring. Her har jeg tegnet dyrene til klistermærker til klatrevægge, samt kortene til terningerne. Tak til A-sport for de fine produktbilleder.

Tigertræning

I dette projekt for A-sport og Tigertræning har jeg designet samt animeret musen og aben, hvorefter Tigertræning har klippet videoerne sammen.

Padel plakat

A-Sport skulle bruge en plakat til opsætning på deres padelbaner, der illustrerer reglerne i spillet. Jeg har stået for de enkelte tegninger.

Aktive rum

Denne opgave for A-sport var at lave en forside til bogen: “Aktive rum”. Det blev til en spændende sammensmeltning af foto og tegnede streger.

Lær at tegne

Denne bog mit eget hobbyprojekt. Den er til salg på Amazon.